Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0256 461 2808
WEB https://koskmtal.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Sokak, No25 KÖŞK / AYDIN
VİZYON : - Öğrenciler tarafından tercih edilen saygın bir meslek Lisesi olmak, - Üretilen eğitim ve hizmet ile çağın gereksinimlerine uygun nitelikli ara eleman yetiştirmek, - Evrensel bilime katkıda bulunan, tüm personeli pozitif düşünen çağdaş bir eğitim kurumu olmak, - Mesleki ve Teknik Eğitimde küresel trendi de göz önüne alarak toplumun ve iş dünyasının ihtiyaç, istek ve beklentilerini sürekli karşılayacak şekilde kurumun gelişmesini sağlamak.
MİSYON : - Evrensel değerlere saygılı, - Topluma katkı sağlayan, - Teknolojik değişim ve gelişmelere kolayca uyum sağlayabilen, - Katılımcı, - Paylaşımcı ve Sorumluluk bilinci üst düzeyde olan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2018 MEB Robot Yarışması - Robot Kol - Türkiye 6.´lığı 2019 MEB Robot Yarışması - Robot Kol - İlk 12 Robotex Robot Yarışması - Basketbol kategorisi - Türkiye 3.´lüğü İstiklal Marşı Okuma, Kompozisyon, Slogan Yarışmaları 1.´liği 17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri - 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya

Saatler : Başlama 08:20 Bitiş 17:20
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Karayolu ve demiryolu
Yerleşim Yeri : Okulumuz Köşk İlçesinin kuzeydoğu yerleşkesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın iline uzaklık 20 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, Futsal, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006, Tübitak 4007
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006, Tübitak 4007, Erasmus, Robot Kol Projesi, STEM, Gençlik Projeleri Derstek Programı, Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak, MEB Robot Yarışması
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS 2020